Lejos ammattilaisille

Lejos tarjoaa kiehtovia makuelämyksiä ja huipputuotteita maailmalta meille kaikille. Haluamme luoda kanssasi kaupallisia menestystarinoita!

Lejoksen Out of Home -myynti palvelee

mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Laadukkaiden, vähittäiskaupasta tuttujen tuotteiden  lisäksi OOH-tiimimme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään tuomalla parhaat ratkaisut myyntipisteeseesi. Tutustu edustamiimme brändeihin ja ollaan yhteydessä!

Välitämme myös raaka-aineita

elintarviketeollisuuden eri tarpeisiin. Teollisuusmyyntimme etsii ja toimittaa aina parhaat raaka-aineet ja ainesosat. Kun tarvitset mitä tahansa siianmädistä rusinoihin, ota yhteyttä!

Tulossa: ammattilaisten tilausportaali

Uutuuksia, tarjouksia, ideoita, trendejä!
Tilaukset helposti 24/7 mobiililla, padilla ja/tai tietokoneella.

Lejoksen Out of Home ammattilaisten verkkokauppa palvelee tilausportaalina mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakasnumeroa, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@lejos.fi tai puhelimitse puh. +358 207 413 800. Palvelemme arkisin klo 08.00-16.00.

Tilausportaali avataan pian!

Ota yhteyttä

Lisää ammattilaisille

Seuraamme aktiivisesti trendejä ja ilmiöitä, joita voimme hyödyntää yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa. Messuilta ja maailmalta tuomme aina uusimmat kansainväliset trendit arvioitavaksi Suomen markkinoille ja olemme avoinna hulluillekin ideoille.