Ammattilaisten Lejos

Tarjoamme kiehtovia makuelämyksiä ja huipputuotteita maailmalta meille kaikille. Haluamme luoda kanssasi kaupallisia menestystarinoita!

Out Of Home tiimi palveluksessasi!

Palvelemme kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Laadukkaiden, vähittäiskaupasta tuttujen tuotteiden  lisäksi OOH-tiimimme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään tuomalla parhaat ratkaisut myyntipisteeseesi. Tutustu edustamiimme brändeihin ja ollaan yhteydessä!

OOH tiimi

Palvelut teollisuudelle

Tarvitsetpa sitten raaka-aineita tai ideoita tuotekehittelyyn, olemme apunasi!

Teollisuudelle

Tulossa: ammattilaisten tilausportaali

Uutuuksia, tarjouksia, ideoita, trendejä!
Tilaukset helposti 24/7 mobiililla, padilla ja/tai tietokoneella.

Lejoksen Out of Home ammattilaisten verkkokauppa palvelee tilausportaalina mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakasnumeroa, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@lejos.fi tai puhelimitse puh. +358 207 413 800. Palvelemme arkisin klo 08.00-16.00.

Tilausportaali avataan pian!

Palveluksessasi!

Lisää ammattilaisille

Seuraamme aktiivisesti trendejä ja ilmiöitä, joita voimme hyödyntää yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa. Messuilta ja maailmalta tuomme aina uusimmat kansainväliset trendit arvioitavaksi Suomen markkinoille ja olemme avoinna hulluillekin ideoille. 

Uutishuone