Ammattilaisten Lejos

Jos etsit parhaita tuotemerkkejä vähittäismyyntiin, olit sitten vähittäiskauppa, kuntosali, kahvila, huoltoasema, kioski, toimisto tai valmistavassa elintarviketeollisuudessa, meiltä löytyy sinulle parhaat tuotteet eri kategorioista, asiakkaittesi moniin tarpeisiin.
Olemme valmiina luomaan kanssasi kaupallisia menestystarinoita!

Out-Of-Home -tiimi palveluksessasi!

Palvelemme kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Laadukkaiden, vähittäiskaupasta tuttujen tuotteiden lisäksi OOH-tiimimme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään tuomalla parhaat ratkaisut myyntipisteeseesi. Tutustu edustamiimme brändeihin ja ollaan yhteydessä!

OOH tiimi

Palvelut teollisuudelle

Laajan kansainvälisen verkostomme avulla löydämme tarpeisiisi parhaat raaka-aineet tai jos tarvitset ideoita tuotekehittelyyn, olemme apunasi! Lue lisää täältä:

Teollisuudelle

Tilausportaali Out-of-Home -asiakkaillemme

Uutuuksia, tarjouksia, ideoita, trendejä!
Tilaukset helposti 24/7 mobiililla, padilla ja/tai tietokoneella.

Lejoksen Out of Home ammattilaisten verkkokauppa palvelee tilausportaalina mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Tilausportaaliin voit rekisteröityä asiakkaaksi, kunhan sinulla on yritystunnus ja odotat hetken, että myyjät kuittaavat sinut asiakkaaksi.
Jos sinulla on kysyttävää tilausportaalista, olethan yhteydessä OOH-myyjiimme.

Tilausportaali on auki - sinne pääset alla olevasta linkistä!

Otamme vastaan uusia asiakkaita myös osoitteessa tilaukset@lejos.fi tai puhelimitse puh. +358 207 413 800. Palvelemme arkisin klo 08.00-16.00.

Rekisteröidy tilausportaaliin

Palveluksessasi!

Lisää ammattilaisille

Seuraamme aktiivisesti trendejä ja ilmiöitä, joita voimme hyödyntää yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa. Messuilta ja maailmalta tuomme aina uusimmat kansainväliset trendit arvioitavaksi Suomen markkinoille ja olemme avoinna hulluillekin ideoille. 

Uutishuone