Reseptit rentoihin illanistujaisiin

Ei stressiä, pingottamista tai ylisuorittamista. Kun ystävien kutsuminen syömään tarkoittaa valmisteluja, siivousta ja kauppareissua kiireessä, kutsu jää usein tekemättä. Unohda järjestelyt ja pyydä kaverit kylään vaikka heti! Loihdit hetkessä rennot illanistujaiset näillä vinkeillä.

Unohda pitkä kauppalista!

Varaa kaappeihin aineksia, joista saat helposti herkullisia naposteltavia. Lagom-kanafile on kätevästi heti käyttövalmista ja sopii mainiosti salaattiin, lämpimiin voileipiin tai piirakan päälle. Sekoita kanan kaveriksi raikkaaseen salaattiin vesimelonia, kurkkua, punasipulia, minttua, basilikaa ja limemehua. Ripauta pinnalle mustapippuria ja sormisuolaa!

Lisää mukaan sesongin makuja!

Lisää tarjoilujen joukkoon kauden raikkaita makuja. Osta muutama tuore hedelmä tai marjoja sekä nippu yrttejä täydentämään makuja. Esimerkiksi päärynä tuo pizzaan mukavasti raikkautta ja uutta vivahdetta.

Tarjoile cocktailien sijaan moctaileja

Ihanan virkistävä Frozen Ride -moctail: Kaada vähän sokeria lautaselle. Pöyritä limelohko lasin reunaa pitkin ja upota lasi sokeriin.Täytä lasi jääkylmällä Vitamin Well Free Ride -juomalla ja koristele pakastetuilla marjoilla ja limellä. KIPPIS!

Lisää hauskaa tunnelmaa!

Ota pöytäkattaukseen mukaan pelikortit tai jokin helposti illan aikana pelattava peli. Valitse musiikkipalvelusta valmis soittolista, laita musiikki soimaan ja istahda ystävien kanssa pöytään!