10.06.2016

Ella’s Kitchenin uudessa luomusmoothiessa maistuu vadelma ja kirsikka

The Pink One on Ella’s Kitchen -luomusmoothieperheen uusin tulokas. Siinä makea vadelma yhdistyy herkulliseen kirsikkaan. The Pink One -smoothien ainutlaatuinen makuyhdistelmä tutustuttaa pikkuiset vaivatta uusiin makuihin. Luomusmoothieita löytyy nyt Ella’s Kitchenin valikoimasta 6 erilaista – jännittävät makuparit on pienten lisäksi lasten ja nuorten mieleen.

Herkulliset ja 100 % luomutuotteet ovat sekä käteviä äideille ja iseille että maistuvia pienokaiselle. Maukkaat, pikkumasut ja -suut tyytyväisinä ja iloisina pitävät smoothiet on tehty luomuraaka-aineista, eikä niihin ole lisätty sokeria, vettä, e-koodeja, tärkkelystä tai keinotekoisia maku- tai väriaineita. Jokaisesta smoothiepussista lapsi saa enemmän kuin yhden viidestä päivittäisestä suositellusta hedelmä- ja vihannesannoksesta.

Värikkäät ja näppärästi suunnitellut 90 g uudelleensuljettavat smoothiepussit on helppo ottaa mukaan reissuun ja tarjota maistuvana ja ravitsevana välipalana. Annospussista syöttäminen ei aiheuta sotkua, ja näistä pienimmätkin oppivat nopeasti syömään itse. Smoothiet sopivat lapsille 6 kuukaudesta alkaen.

Pink_One_nosto