21.03.2018

Great Place To Work – Lejos Oy!

Lejokselle 6. sija Great Place To Work -tutkimuksessa!

Ylpeinä kerromme, että saavutimme 6. sijan Great Place to Work -tutkimuksessa keskisuurten yritysten sarjassa. Suomen parhaisiin työpaikkoihin kuuluminen sekä tulosten parantaminen Great Place to Work -tutkimuksessa on ollut tavoitteemme jo usean vuoden ajan. Voimme täysin allekirjoittaa, että Lejos tosiaan on yksi Suomen parhaimmista työpaikoista!

Olemme kulkeneet maailmalla löytöretkeilijän asenteella jo 96 vuoden ajan. Uteliaisuus, rohkeus, avoimuus, yhdessätekeminen ja palo motivoi meitä työssämme ja tavoitteessamme tuoda sitä jotain parempaa kaikkien suomalaisten ulottuville.

 

Hyvä fiilis on jokaisen lejoslaisen ansiota. Suomen parhaat työpaikat -tunnustus kertoo siitä, että olemme onnistuneet luomaan työyhteisön, jossa on mukava työskennellä. Kommentit kyselyn avoimiin kohtiin kertokoot siitä meiningistä, joka meillä parhaimmillaan innostaa yhä parempaan työyhteisöön:

” Kollegat, kannustava ja iloinen ilmapiiri! -Vapaus ideoida, kehittää, kokeilla sekä toteuttaa!”

-lejoslainen

” Täällä on hieno ilmapiiri. Antamalla hienot puitteet, työkalut ja vapauden tehdä työtä itsenäisesti sekä palkitsemalla tämä yritys on onnistunut kannustamaan ihmiset parhaisiin suorituksiinsa ja sitoutumaan yrityksen asioiden edistämiseen.”

-lejoslainen

”Vuosien aikana rakennettu positiivinen tekemisen kulttuuri kantaa nyt hedelmää hyvän kaupallisen tuloksen tyytyväisten työntekijöiden muodossa. Täällä voi kysyä mitä tahansa, keneltä tahansa ja milloin tahansa – 99% varmuudella apua löytyy.”

-lejoslainen

” Täällä kaikki haluavat onnistua. Tästä riippumatta organisaatiossa ei ole yksittäisiä sankareita vaan ihmiset antavat toisilleen tunnustusta ja haluavat onnistua yhdessä. Mahtava porukka!”

-lejoslainen

Vuonna 2017 Lejos osallistui tutkimuksessa pienten yritysten sarjassa, tällöin sijoituimme 10. parhaaksi kyseisessä sarjassa.

Tiedote vuoden 2018 sijoituksesta