15.09.2015

Jack Link’s – tosiviikinkien proteiinin lähde

5. syyskuuta yli 3500 tosiviikinkiä kokoontui Helsingin Kaisaniemeen kilpailemaan Pohjoismaiden suurimpaan esteratakilpailuun Tough Vikingiin. 12 kilometrin matkalla kilpailijat taistelivat läpi erilaisten vesi-, muta- ja sähköesteiden. Jack Link’s oli maaliviivalla vastaanottamassa viikinkejä ja pitämässä huolta kilpailijoiden proteiinitankkauksesta. Kätevästi pussiin ja patukoihin pakatut kuivalihat latasivat kilpailijoiden proteiinivarastot hetkessä täyteen rankan kilpailun jälkeen.

Tough Viking kuva

Jack Link’s, kuivalihojen kuningas on kantanut kruunuaan ylpeästi jo yli sata vuotta. Jack Link’s käyttää vain parasta, 100 % naudan paistijauhelihaa. Liha valmistetaan perinteisin menetelmin: ensin se maustetaan parhaita raaka-aineita käyttämällä. Tämän jälkeen liha kypsennetään ja ilmakuivataan. Tuloksena valmistuu mitä parhainta Snack-lihaa!