Näin grillaat pizzan

Kaikki vaan maistuu paremmalta grillattuna. Kuvittele rapeapohjaiseksi grillattu pizza lempitäytteilläsi. Taivaallista!
Silloin kun kaikki menee suunnitellusti

Kaikki alkaa taikinasta

Kylmäkohotus yön yli on 00-jauhoilla parhaan lopputuloksen takaava valmistustapa pohjalle.

Täydellisessä maailmassa kaikki menee suunnitellusti. Kun on idea, aikaa ja tarvikkeet pizzapohjaan. Jos näin hyvin on päässyt käymään, kurkkaa alta resepti maailman parhaaseen pizzapohjaan kylmäkohotuksella.

Täydellinen pizzapohja
Hätähousullakin on oikeus hyvään pizzaan!

Taikina nopeammin

Aina ei kaikki mene kuin Strömsössä, silloin saa hieman oikaista!

Kun raaka-aine on huippulaatua, saa sillä hieman pienemmällläkin vaivalla mahtavan lopputuloksen aikaiseksi. Välillä pizzaa tekee mieli JUURI NYT, tai ainakin seuraavan tunnin sisään. Silloin on sallittua oikaista ja kohottaa taikina suoraan. Puolisen tuntia on useimmiten sopiva kohotusaika ja juuri sopiva aika valmistella täytteet (ja saada grilli kuumaksi!)

Sitten grillataan!

Muutamalla muistikikalla pizza onnistuu varmasti:
1. Taikinan tulee olla kunnolla kohonnut
2. Tee tarpeeksi pieniä pizzoja, jotta niitä on helppo käsitellä
3. Täytteitä kohtuudella
4. Käytä pizzakiveä, jonka kuumennat grillissä ennen pizzan lisäämistä
5. Jos et omista pizzakiveä, käytä apuna foliota