Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kilpailu-aika

Kilpailu alkaa 21.9.2019 ja päättyy 25.9.2019.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua NOMNOMin Instagramissa @nrgiaa, kommentoimalla ja seuraamalla @nrgiaa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kilpailuajan loputtua arvomme kolme NOMNOM-tuotepakettia(yhden palkinnon arvo on noin 40 euroa). Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

6. Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.