Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 6.5.2019 ja päättyy 20.5.2019.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yhdistykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa nomnom.fi täyttämällä arvontalomakkeen ja perustelemalla miksi juuri teidän tulisi voittaa vuoden välipalat.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kampanja-ajan loputtua yksi luokka tai seura voittaa kouluvuoden välipalat (5000 tuotetta, arvo vähittäismyyntihinnoin n. 9000€). Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista ja palkinto luovutetaan 3-4 erässä sopimuksen mukaan. Järjestäjä pidättää oikeuden valita palkintoon kuuluvat välipalat, mutta niin että palkinnon arvo täyttyy. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.