COFFEE AU CITRON BY KAFFA ROASTERY

Blue Diamond Barista Blendin kermainen maku tekee kahvista entistä parempaa.

Tämän syksyn ehdoton herkku on uutuuskahvi Limu Kossa. Kaffa Roastery teki juomasta vielä vähän spesiaalimpaa ja yhdisti tähän sitruksiseen kahviin Blue Diamond Almond Breeze Barista Blendin  – lopputuloksena syntyi ranskalaisen keittiön klassikko Tarte au Citronia muistuttava kylmäkahvijuoma. Nappaa resepti talteen!

Valmistusaineet

1 dl Kaffan Limu Kossa Cold Drip/Aeropressin avulla tehtyä kahvia
1 dl Blue Diamond Almond Breeze Barista Blendiä
1 rkl Sitruunamehua
1 rkl Agavesiirappia
Sitruunan kuori päälle
Lasillinen jäitä

Valmistusohje

  1. Cold dripia 1 dl tai vaihtoehtoisesti valmista kahvi Aeropressin avulla.
  2. Täytä mukillinen jäitä ja valuta päälle agavesiirappia.
  3. Tämän jälkeen sheikkaa Blue Diamondin Almond Breeze Barista Blend, sitruunan mehu sekä Limu Kossa keskenään.
  4. Kaada juomasekoitus jäiden päälle ja viimeistele sitruunankuori viipaleella.

Nauti hyvässä seurassa!

Blue Diamond

Tutustu tuotteisiin ›