Herkullinen manteli-suklaakahvi

Elä terveellisesti ja käytä Blue Diamond Almond Breeze -juomia maidon sijasta. Pehmeä kermainen koostumus ja pieni mantelin vivahde tekee siitä vain maitoa parempaa. Kaiken lisäksi mantelijuoma hemmottelee makunystyröitäsi joka siemauksella.

Suklaa ja kahvi, täydellinen yhdistelmä! Herkuttelu on silloin tällöin paikallaan ja suklaakahvi sopii erinomaisesti herkutteluhetkiin. Blue Diamondin Barista Blend -mantelijuoma on suunniteltu erityisesti kylmiin ja kuumiin kahvijuomiin. Tätä reseptiä ei kannata missata.

Lue lisää Barista Blendista WTD-blogista. Myös alla oleva maukas resepti on Natan käsialaa. ›

Valmistusaineet

rivi suklaata
Almond Breeze -mantelijuomaa
espressoa tai muuta vahvaa kahvia
kermavaahtoa

Valmistusohje

  1. Pilko suklaa hienoksi veitsellä.
  2. Kuumenna mantelijuoma kattilassa koko ajan hämmentäen.
  3. Sulata suklaahiput mantelijuoman joukkoon.
  4. Keitä kupillinen espressoa tai muuta tummapaahtoista kahvia.
  5. Rakenna korkeaan, kuumuutta kestävään lasiin suklaajuoma sekoittamalla kahvi mantelijuoman joukkoon.
  6. Lisää päälle kermavaahto ja raasta koristeeksi suklaata. Loput suklaasta voit napsia pois kuljeksimasta.

Blue Diamond

Tutustu tuotteisiin ›