Maidottomat manteli-mustikkapannukakut

Pannukakkukestit ovat yhdessäoloa parhaimmillaan. Nämä vegaaniset manteli-mustikkapannukakut sopivat aamupalapöytään, brunssille tai puhtaasti herkutteluun – ja maistuvat ihan kaikille!

Valmistusaineet

2,4 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suola
1 tl vaniljasokeria
1,8 dl Blue Diamond Almond Breeze Nutri+Calcium -mantelijuomaa
tuoreita mustikoita

Valmistusohje

  1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, ruokasooda, vaniljasokeri ja suola.
  2. Lisää joukkoon mantelijuoma ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Paista kookosöljyssä kuumalla pannulla haluamasi kokoisia pannukakkuja. Käännä pannukakut heti, kun se on mahdollista, jotta lopputuloksena on kuohkeita pannareita.

Tarjoile lämpimänä ja tuoreiden mustikoiden kanssa!

Blue Diamond

Tutustu tuotteisiin ›