Mantelinen Nice Cream

Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy teki maailman helpoimman nice creamin! Viileän samettinen nice cream saa makunsa mansikoista, mintusta, banaanista ja pehmeän kermaisesta mantelijuomasta. Nice cream on ihanan terveellinen ja vähäkalorinen herkku, jota voi hyvillä mielin syödä vaikka tupla-annos. Siihen ei lisätä ollenkaan makeutusaineita, se on maidoton ja sopii myös vegaaneille. Nice cream valmistus on helppoa eikä sen tekemiseen tarvitse edes jäätelökonetta. Joten eiköhän herkutella viileän kesäisellä jälkiruoalla?
Tästä reseptistä tulee noin 4 annosta.

Valmistusaineet

4 kpl isoa banaania
4 dl kotimaisia pakastemansikoita
2 tuoretta minttun lehteä
2 dl Blue Diamond Almond Breeze Nutri+Calcium
Koristele tuoreilla marjoilla

Valmistusohje

  1. Leikkaa banaanit viipaleiksi ja pakasta ne esim. pussissa mahdollisimman väljästi.
  2. Mittaa tehosekoittimeen/blenderiin kaikki raaka-aineet. Aja koostumus sileäksi.
  3. Tarjoile heti tai laita nice cream laakeaan vuokaan, pakasta noin 2 tuntia ja tee palloja.

Blue Diamond

Tutustu tuotteisiin ›