Bruschetta

Kiireettömiin aamuihin, viikonlopun brunsseihin, alkupalaksi, välipalaksi…

Helppo

Valmistusaineet

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 100 g gorgonzola -juustoa tai muuta pehmeää sinihomejuustoa
  • 1 punasipuli
  • 2 pientä omenaa
  • ½ dl rusinoita
  • 1 puntti rucolaa
  • 2 isoa leipäviipaletta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Valmistusohje

  1. Paista broilerin rintafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla
  2. Viipaloi sipuli, omena sekä kypsät rintafileet ja siirrä kulhoon
  3. Kiehauta rusinat vesitilkassa, pese rucola ja paloittele gorgonzola. Sekoita edellä mainitut ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla
  4. Paahda leipäviipaleet rapeiksi ja hiero pintaan valkosipulia
  5. Nostele täyte leipien päälle ja rouhi päälle vielä mustapippuria

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.