Couscous-salaatti

Kokeile couscoussalaattia vaihtoehtona perinteiselle vihersalaatille.

Helppo

Valmistusaineet

  • 3,5 dl vettä
  • 3,5 dl couscousia
  • 1,5 dl rusinoita
  • 1 paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl herneitä
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kiehauta rusinat voilla maustetussa vedessä
  2. Kaada rusinavesi couscousin päälle. Lisää öljy, hunaja sekä mausteet ja sekoita huolella
  3. Paista pieniksi pilkotut kasvikset oliiviöljyssä kypsiksi ja sekoita couscousin joukkoon

Kastikkeeksi salaatille sopii mainiosti maustamattomasta jogurtista, kurkusta ja valkosipulista tehty kastike.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.