Flammkuchen-resepti Hungry Chefin tapaan

Vähän kuin pizza, mutta helpompi. Tämä Keski- ja Etelä-Euroopassa suosittu pizzankaltainen lätty on herkullinen vaihtoehto silloin kun haluaa hyvää helposti! Flammkuchen reseptin meille teki Maistelun Maailma

45 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Pohja:

Täyte:

  • 300 g Creme Fraiche
  • Mustapippuria
  • Valkosipulia

Päällisiin vinkkejä:

  • Tonnikalaa (maustettuna tai naturel) + punasipulia
  • Fetaa+rosmariinia+oliiviöljyä
  • Savulihaa+punasipulia

Valmistusohje

Tee ensin pohja:

  1. Sekoita lusikalla kulhossa ainekset hyvin
  2. Peitä kelmulla ja anna taikinan tekeytyä 30 minuuttia
  3. Täytteessä voit käyttää mielikuvitusta, mutta kastikkeeksi tarvitset 2 kpl 150g Creme Fraiche purkkeja. Klassinen Flammkuchen sisältää sipulin suikaleita ja savulihaa. Creme Fraichen sekaan kannattaa puristaa muutama valkosipulin kynsi. Toimivia makupareja täytteeksi on: Feta+Rosmariini+Oliiviöljy, Tonnikala+Punasipuli. Näissä kannattaa testailla yllättäviäkin yhdistelmiä.

Valmista Flammkuchenit:

  1. Jaa taikina neljään osaan.
  2. Jauhota leivinpaperiarkki ja kauli taikina ohkaiseksi sen päällä ja nosta pellille.
  3. Levitä Creme Fraiche, mustapippurirouhetta ja halutut täytteet.
  4. Paista noin 10 minuuttia 250 C lämpötilassa.
  5. Leikkaa Flammkuchen neljään suikaleeseen ja nosta tarjolle.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.