Graniitta
Tämä joulun makuja sisältävä jäädyke, graniitta, on erilainen ja kevyehkö vaihtoehto jälkiruoaksi. Kokeile myös väliruoaksi makupalettia puhdistamaan!
Helppo
Valmistusaineet
- 150 g sokeria
- 4,5 dl vettä
- 1 dl rusinoita
- ½ dl manteleita
- 4 dl vahvaa glögiä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja sokeri ja anna jäähtyä
- Hienonna rusinat ja mantelit monitoimikoneessa ja lisää glögin joukkoon
- Lisää jäähtynyt sokeriliemi, siivilöi seos, sekoita ja pakasta
- Sekoita graniittaa jäätymisen aikana useaan kertaan haarukalla, niin graniitta saa sille ominaisen sohjoisen rakenteen
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.