Hedelmärahka

Välillä raikas hedelmärahka on paikallaan vaikkapa välipalana. Pirteäksi aamupalaksi rahka käy myös ja aterian päätteeksi hedelmärahka on ihanan kevyt jälkiruoka. Hedelmiä vaihtelemalla tähän rahkaan saa eri makuja ja rusinat antavat juuri sopivasti makeutta hunajan lisäksi!

10 min Helppo 2 annosta

Valmistusaineet

  • 1 iso omena
  • 1 appelsiini
  • 1 banaani
  • 1 dl rusinoita
  • 250 g rahkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 oksaa minttua tai sitruunamelissaa
  • tuoreita tai pakastemarjoja koristeeksi

Valmistusohje

  1. Sekoita rahka sekä hunaja keskenään
  2. Kuori ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi
  3. Sekoita hedelmät, rusinat, minttu sekä rahka keskenään ja anna maustua hetken
  4. Koristele hedelmärahka esimerkiksi punaviinimarjoilla

Vinkki! Valitse hedelmärahkaan lempihedelmiäsi, kokeile mikä yhdistelmä maistuu parhaimmalta ja kehittele juuri sinulle täydellinen hedelmärahkaohje!

Sun-Maid – vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.