Helppo dippi x 3

Nämä Share Catering:in meille kehittelemät dipit ovat helppoja, mutta niin herkullisia! Kokeile Lagomin Snäkkärin päälliseksi, tuoreen leivän pariksi tai vaikka lämpimän ruoan kastikkeeksi!

10 min Helppo 6 annosta

Valmistusaineet

Herne-korianterihummus:

Aurinkokuivattu tomaatti -tapenade:

  • 250 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 50 g kapriksia
  • 1/2 punttia basilikaa
  • suolaa ja pippuria

Avokado-linssi-pinjansiemensalsa:

  • 200 g avokadoa
  • 150 g punaisia linssejä
  • 25 g punasipulia
  • 5 g pinjansiemeniä
  • 1 kpl sitruuna
  • 1/2 punttia lehtipersiljaa
  • suolaa

Valmistusohje

Herne-korianterihummuksen valmistus:

  1. Ryöppää herneet nopeasti kiehuvassa vedessä.
  2. Laita kaikki ainekset blenderiin, sekoita sileäksi massaksi. (Voit myös käyttää sauvasekoitinta mikäli et omista blenderiä)
  3. Mausta suolalla ja pippurilla

Aurinkokuivattu tomaatti -tapenaden valmistus:

  1. Yhdistä kaikki ainekset kulhoon tai blenderiin.
  2. Sekoita tasaiseksi.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Avokado-linssi-pinjansiemensalsan valmistus:

  1. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuutioi avokado.
  4. Hienonna lehtipersilja.
  5. Rouhi pinjansiemenet.
  6. Sekoita kaikki ainekset keskenään salsaksi.
  7. Mausta sitruunalla ja suolalla.