Helppo
Valmistusaineet
- 2 l herneenpalkoja
- 1 puntti tuoretta minttua
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
- 2 dl Borges extra-virginoliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuori herneenpalot.
- Laita herneet, nypityt mintunlehdet, parmesaaniraaste, valkosipulinkynnet ja paahdetut pinjansiemenet korkeaan astiaan.
- Aja kaikki aineet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi, ohenna oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku.
- Ohenna pestoa tarvittaessa oliiviöljyllä niin, että seos on sopivan tasaista ja pestomaista.
Borges-oliiviöljyt antavat ruoalle aitoja aromeja ja mehevyyttä, sekä vähän espanjalaista tunnelmaa.