Grillipizza 00-jauhoista

Kaikki muu paitsi grillaus on turhaa!

Ystävämme Peggy teki pizzan grillissä. Maku on kohdillaan, eikä tähän tarvitse edes kastiketta!

Valmistusaineet

Pohja
320 g Hungry Chef pizzajauhoja
1/2 tl kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
2 dl vettä
2 rkl Borges oliiviöljyä
Täyte
360 g Lagom kanan rintafile tomaattikastikkeessa
1 pss Dole ananaspaloja
1 kpl punasipuli
200 g juustoraastetta
basilikan versoja / syötäviä kukkasia
mustapippuria

Valmistusohje

  1. Mittaa jauhot, suola ja kuivahiiva kulhoon.
  2. Lisää + 42 asteinen vesi ja oliiviöljy jauhoseokseen. Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia.
  3. Kohota taikinaa vedottomassa paikassa liinan alla noin 30 minuuttia.
  4. Valmistele täytteet taihinan kohoamisen aikana.
  5. Laita kanan rintafileet sekä tomaattikastike kulhoon. Pienennä fileitä hieman haarukalla, mausta mustapippurilla ja sekoita.
  6. Kuori ja viipaloi punasipuli.
  7. Aseta pizzakivi grilliin. Kuumenna grilli noin 270 asteeseen.
  8. Muotoile taikina käsin ohueksi pizzakiven muotoon, jauhoja apuna käyttäen.
  9. Nosta pizzataikina kivelle. Paista grillissä molemmin puolin, kunnes saa väriä.
  10. Lisää täytteet pizzan päälle (valuta ananaksista mehu pois ja käytä se esimerkiksi salaatinkastikkeessa) ja jatka grillamista kuvun alla, kunnes juusto on sulanut.

Nauti hyvässä seurassa hyvän juoman kera!

Hungry chef

Tutustu tuotteisiin ›