Krepit sitruuna-mustikkamoussella ja suolaisella kinuskilla

Hungry Chefin Crêpes -mixistä valmistetut krepit täytetään kirpeän täyteläisellä sitruuna-mustikkamoussella. Lisäksi suolaista kinuskikastiketta ja herkku on täydellinen!

Valmistusaineet

1/2 pkt Hungry Chef Pariisin Crêpes-mix
Sitruunamustikkamousse
2 dl kermaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl ruokosokeria
1 tl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu ja kuori
1 dl metsämustikoita
Suolainen kinuskikastike
1 dl ruokosokeria
1 dl kuohukermaa
1 tl voita
1/2 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Aloita sitruunamustikkamoussen valmistus vaahdottamalla kerma.
  2. Lisää joukkoon tuorejuusto, ruoko- ja vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja hienoksi raastettu kuori.
  3. Sekoita tasaiseksi mousseksi.
  4. Lisää metsämustikat käännellen joukkoon.
  5. Keitä kinuski; laita ruokosokeri kattilaan ja sulata sokeri keskilämmöllä kattilassa.
  6. Lisää kerma sulaan sokeriin ja kiehauta kinuski.
  7. Lisää nokare voita ja suola.
  8. Anna suolaisen kinuskin jäähtyä ennen tarjoilua.
  9. Paista krepit pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä sitruunamustikkamoussella.
  10. Tarjoile lisänä suolaista kinuskikastiketta.

Hungry chef

Tutustu tuotteisiin ›