Nutellakeksit

Herkullisia keksejä ei voi koskaan olla liikaa!

Helpot kolmen aineen nutellakeksit syntyvät kätevästi Hungry Chef pizzajauhoista. Maapähkinävoilla ja hasselpähkinöillä kuorrutetut keksit toimivat loistavasti vaikkapa kahvin kanssa.

Valmistusaineet

180 g Nutellaa
1 kananmuna
2,5 dl Hungry Chef pizzajauhoa
Täyte:
6 rkl maapähkinävoita
3 rkl Nutellaa
3-4 rkl tomusokeria
hasselpähkinärouhetta koristeluun n. 0,5 dl

Valmistusohje

  1. Vispaa Nutella ja kanamuna sekaisin, noin 2 minuuttia.
  2. Sekoita lastalla jauhot taikinan sekaan.
  3. Anna jähmettyä jääkaapissa kelmuun käärittynä 15-20 minuuttia.
  4. Valmista taikinan jähmettymistä odotellessa täyte.
  5. Vispaa maapähkinävoi ja Nutella sekaisin.
  6. Lisää vähitellen tomusokeri, sekoita tasaiseksi ja laita pursotinpussiin.
  7. Leikkaa jähmettynyt taikina 25 osaan, pyöritä pieniksi palloiksi ja paina pallojen keskelle sormenpäällä kuoppa.
  8. Pursota kuoppaan täytettä ja ripottele päälle hasselpähkinärouhetta.
  9. Paista keksejä 170 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan.

Tarjoile kaakaon, kahvin tai teen kanssa ja nauti hyvien ystävien seurassa!

Hungry chef

Tutustu tuotteisiin ›