Pizza blanco metsäsienillä

Valkoinen pizza. Koska Chef rakastaa kaikenvärisiä pizzoja!

Tässä vaaleassa pizzassa tomaattikastike korvataan valkosipuliöljyllä. Makua pizza blancoon antavat vuohenjuusto sekä herkulliset tuoreet kantarellit.

Valmistusaineet

2 dl vettä
1 tl hiivaa
5 dl Hungry Chef Pizzajauhoa
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
Täyte:
0,5 dl oliiviöljyä
4 valkosipulin kynttä
1 sipuli
0,5 l kantarelleja
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
50 g emmental-raastetta
100 g vuohenjuustoa
tuoretta timjamia
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Valmista pizzapohja sekoittamalla kädenlämpöiseen veteen hiiva, osa jauhoista ja suola.
  2. Alusta taikinaksi ja lisää oliiviöljy sekä loput jauhot.
  3. Vaivaa taikinaa yleiskoneella noin viisi minuuttia.
  4. Kohota taikinaa hieman ja muotoile kahdeksi pizzapohjaksi.
  5. Kuumenna pannussa oliiviöljyä ja hienonnettuja valkosipulin kynsiä, jotta valkosipulin maku irtoaa öljyyn.
  6. Siirrä öljy-valkosipuliseos toiseen astiaan ja freesaa pannulla hienonnettua sipulia sekä kantarelleja hetken.
  7. Mausta sienet suolalla ja mustapippurilla.
  8. Levitä valkosipuliöljy pizzapohjien päälle ja lisää emmental-raaste.
  9. Lisää päälle kuullotettu sipuli-kantarelliseos ja vuohenjuusto nokareina.
  10. Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 8–12 minuuttia.
  11. Lisää pizza blancon pinnalle tuoretta timjamia ennen tarjoilua.

Nauti alkupalana tai pääruokana.

Hungry chef

Tutustu tuotteisiin ›