Täytetyt krepit avokado-raputäytteellä

Hungry Chefin Crêpes -mixillä valmistat herkulliset täytetyt krepit lisäämällä vain veden jauhoseokseen. Kreppien täytteeksi sopivat suolaiset ja makeat täytteet. Tässä ohjeessa yhdistyvät täyteläinen avokado, limellä maustetut ravut sekä paahdetut siemenet.

Valmistusaineet

1/2 pkt Hungry Chef Pariisin Crêpes-mix
Avokadocreme
3 kpl syöntikypsää avokadoa
3 rkl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
2 dl smetanaa
mustapippuria
Täytteeseen
2 dl katkarapuja
2 rkl limen mehua
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
ripaus chilijauhetta
1 syöntikypsä avokado
2 rkl limen mehua
2 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
Lisäksi miniversoja tai salaattia

Valmistusohje

  1. Kuori avokadot ja poista kivet.
  2. Laita avokadot tehosekoittimeen sitruunamehun ja suolan kanssa. Aja tasaiseksi.
  3. Lisää joukkoon smetana pienissä erissä koko ajan sekoittaen.
  4. Mausta avokadocreme mustapippurilla.
  5. Valuta katkaravut ja mausta limen mehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
  6. Kuori avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmä siivuiksi, pirskottele siivuille limen mehua tummumisen estämiseksi.
  7. Paahda seesaminsiemenet kuumalla pannulla välillä sekoittaen.
  8. Valmista krepit pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä avokadocremellä, maustetuilla katkaravuilla, avokadolla, paahdetuilla seesaminsiemenillä ja miniversoilla tai salaatilla.

Maistuu alkuruokana, pääruokana, brunssilla tai muuten vaan!

Hungry chef

Tutustu tuotteisiin ›