Iberico-possun noisetit hedelmächutneyllä

Porsaanliha pääsee oikeuksiinsa kun sen seurana nauttii jotain hedelmäistä. Peggy keitteli luumuista, rusinoista ja ananaksista ihanan, jouluisen lisukkeen näille Hungry Chefin possun noiseteille. Maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna!

30 min Keskitaso 4 annosta

Valmistusaineet

Iberico-possun noisetit:

Hedelmächutney:

Valmistusohje

  1. Laita pihvit paistoa edeltävänä iltana jääkaappiin.
  2. Ota pihvit huoneenlämpöön 4 h ennen paistamista.
  3. Paista pihvit kuumalla pannulla oliiviöljyssä molemmin puolin, noin 3,5-4 minuuttia per puoli.
  4. Kääri liha folion sisään vetäytymään noin 15-20 minuutiksi. Mausta oman maun mukaan.

Pihvien vetäytyessä ehdit tehdä hedelmächutneyn.

  1. Mittaa kaikki raaka-aineet kattilaan.
  2. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  3. Poista kanelitanko ja tähtianis.
  4. Annostele pihvien päälle.