Kaneli-luumurahka

Täyttävä aamupala tai herkullinen jälkiruoka. Luumut ovat hämmästyttävän monipuolisia: niitä voidaan käyttää lisäämään makua ja ravintosisältöä mitä erilaisempiin ruokiin.

Helppo

Valmistusaineet

  • 150 g Sunsweet luumuja
  • 2 rkl appelsiinimehua (tuorepuristettua)
  • 20 g saksanpähkinöitä
  • 500 g vähärasvaista rahkaa
  • 1 tl kanelia
  • mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Jätä neljä luumua syrjään. Leikkaa loput luumut ohuiksi suikaleiksi ja sekoita appelsiinimehuun.
  2. Hienonna saksanpähkinät rouheeksi ja paahda ilman rasvaa kuumalla pannulla.
  3. Sekoita kaneli rahkaan. Lisää pähkinät ja luumut.
  4. Aseta rahka tarjolle annosmaljoihin.
  5. Lävistä jäljellä olevat luumut puisella tikulla (esim. cocktailtikulla) ja koristele kukin rahka-annos.
  6. Lisää koristeeksi vielä muutama mintunlehti ja tarjoile.

Sunsweet-luumut maistuvat hyvälle ja tekevät hyvää. Ihan jokaiselle.