Kookos-kanakastike

Tee vaihteeksi hieman erilainen kanakastike: kookosmaito ja rusinat tuovat itämaisia makuja arjen tuttuun perusruokaan.

Helppo

Valmistusaineet

  • 400 g kanasuikaleita
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ - 1 dl rusinoita
  • 1 prk kookosmaitoa
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl kalakastiketta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Ruskista kanasuikaleet melkein kypsiksi
  2. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli sekä rusinat ja paista vielä hetki
  3. Lisää suikaloitu kesäkurpitsa, kookosmaito, soija, kalakastike, hunaja ja mausteet
  4. Anna kiehua kasaan 10–15 minuuttia kunnes kastike on hiukan paksuuntunut ja kesäkurpitsa kypsää

Tarjoa basmatiriisin ja paahdettujen cashew- pähkinöiden kanssa

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.