Kylmäuutettu mantelilatte

Herkullinen vaihtoehto perinteiselle kahville. Nauti iltapäivän herkkuna tai aamun piristyksenä!

Lue lisää mantelijuomista ja mantelilatesta Mami go go -blogista ›

Helppo

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Mittaa kahvi ja kylmä vesi pressopannuun tai muuhun suljettavaan astiaan.
  2. Hauduta kahvia joko 14 tuntia huoneenlämmössä tai noin 20 tuntia jääkaapissa.
  3. Suodata kahvinporot hyvin pois.
  4. Laita lasiin noin 2/3 kahvia, jäitä ja loput maitoa (tai oman maun mukaan).
  5. Halutessaan kahvin joukkoon voi lirauttaa vähän myös makusiirappia.

Nauti iltapäivän herkkuna tai aamun pisistyksenä!

Vinkki! Voit myös jäädyttää kahvia jääpalamuoteissa ja laittaa tavallisten jääpalojen sijasta, tällöin kahvi ei laimene kun jäät sulavat 🙂

Elä terveellisesti ja käytä Blue Diamond Almond Breeze -juomia maidon sijasta. Pehmeä kermainen koostumus ja pieni mantelin vivahde tekee siitä vain maitoa parempaa. Kaiken lisäksi mantelijuoma hemmottelee makunystyröitäsi joka siemauksella.