Lagomin sopivasti ihanat tuotteet hurmaavat heti ensi puraisulla!

Raakasuklaan valmistus on helppoa, aikaa kuluu vain vartti. Tekemiseen voi tietenkin ottaa myös perheen pienimmät mukaan! Itsetehty suklaa on myös ihana lahja.

Valmistusaineet

1,5 dl kylmäpuristettua kookosöljyä
1,5 dl raakakaakaojauhetta
3 rkl hunajaa
1 rasia Lagom kuivattuja karpaloita & manteleita

Valmistusohje

  1. Sulata kookosöljy vesihauteessa ja lisää sekaan hunaja sekä raakakaakaojauhe, sekoittele lusikalla.
  2. Kaada seos leivinpaperilla päällystetylle vuoalle tai käytä silikonisia muotteja.
  3. Ripottele sulan suklaan päälle karpalot ja mantelit.
  4. Anna jäähtyä pakastimessa n. 20 minuuttia.
  5. Säilytä suklaa jääkaapissa.

Lagom

Tutustu tuotteisiin ›