Kana-tomaattipasta

Lagom tarjoaa hyvää juuri sopivassa koossa.
Sopiva määrä liikuntaa, työtä, ravintoa ja lepoa. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia! Muista olla armollinen itsellesi.

Tämän helpompaa ei pastan tekeminen voi olla.

Herkullisen pastan voi valmistaa helposti vaikka työpaikalla lounastuolla.

Katso videolta, miten maistuva combo syntyy kädenkäänteessä Lagomin kanafileillä, ja aurinkokuivatuilla tomaateilla, ja saa loppusilauksen cashew-pähkinöistä.

Valmistusaineet

400g Tagliatelle-pastaa
2 x 90g Lagom kanafileitä tomaattikastikkeessa
50g Aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 dl Cashew-pähkinöitä
Loraus oliiviöljyä
1 rkl Currya
Ripaus Suolaa
Ripaus Pippuria
Ripaus Basilikaa

Valmistusohje

  1. Keitä pasta al denteksi. Lorauta keitinveden sekaan hieman oliiviöljyä ja ripaus suolaa.
  2. Lisää valmiin pastan joukkoon kanafileet tomaattikastikkeineen, aurinkokuivatut tomaattisuikaleet ja cashew-pähkinät.
  3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Sekoita. Anna maustua pannulla miedolla lämmöllä hetki.
  4. Koristele basilikalla ja nauti raikkaan veden kera!

Lagom

Tutustu tuotteisiin ›