Lihapullat

Perinteiseen lihapullareseptiin kannattaa välillä hakea vaihtelua. Tähän versioon makua ja rakennetta tuovat Sun-Maidin makeat rusinat, kirpeät aurinkokuivatut tomaatit, kermainen fetajuusto ja rosmariini. Kokeile ja yllätyt!

Helppo

Valmistusaineet

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl rusinoita
  • 1 kananmuna
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Freesaa pieniksi pilkottua sipulia, tomaatteja ja rusinoita hetki oliiviöljyssä
  2. Murskaa fetajuusto hienoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään
  3. Pyöritä massasta pullia ja paista 200 asteisessa uunissa 10 – 15 minuuttia koosta riippuen

Lihapullat sopivat mainiosti pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.