Maailman paras kaakao

Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Täydellinen suklaanautinto! Tämä maailman paras kaakao maistuu niin talvisen ulkoilupäivän jälkeen kuin pimeinä syysiltoina. Kokeile tarjoilla myös viikonloppubrunssilla – takuuvarma sydämien lämmittäjä!

Helppo

Valmistusaineet

  • ½ l täysmaitoa
  • 2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
  • sokeria maun mukaan
  • 80 g tummaa suklaata (70-80%)
  • (mausteita maun mukaan (chili, kaneli, piparminttu...))

Valmistusohje

  1. Raasta tumma suklaa.
  2. Lämmitä maito ja kaada se suklaaraasteen päälle.
  3. Kaada maito takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeri.
  4. Kuumenna kaakao kiehuvaksi, tarkasta maku.

Vaihtelua kaakaoon saa lisäämällä siihen chiliä, kanelia, appelsiininkuorta, piparminttua… Piparminttukarkkikepistä saa kauniin koristeen lisäksi myös makua kaakaoon.

Van Houten - suklaata aidoimmillaan!