Mango-minttu-lassi

Erinomainen kaveri intialaiselle tai muulle mausteiselle ruoalle. Sopii myös aamupalan tai iltapalan osaksi tai raikkaaksi välipalaksi.

Helppo

Valmistusaineet

  • 6 kpl Teekanne piparminttu teepussia
  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • 4 rkl hunajaa
  • 1 prk säilykemangoviipaleita
  • 4 mintunoksaa
  • 250 g maustamatonta jugurttia
  • 6 rkl jäämurskaa

Valmistusohje

  1. Kaada kiehuva vesi teepussien päälle ja hauduta 8 minuuttia.
  2. Poista teepussit, lisää hunaja ja sekoita. Anna teen jäähtyä.
  3. Soseuta keskenään mangoviipaleet, mintunoksat, jugurtti, jäämurska ja piparminttutee.
  4. Kaada neljään korkeaan lasiin ja tarjoa välittömästi.

Minttuinen mangolassi kruunaa minkä tahansa mausteisen aterian!