Minipizzat Hungry Chefin 00-jauhoista

Joskus saa hieman oikaista. Kokeile näitä Aitoa arkiruokaa -Alexanderin minipizzoja. Ne on nopea ja helppo tehdä ja maistuvat varmasti! Tästä reseptistä tulee 8 minipizzaa.

50 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Pohja:

Täytteet:

Valmistusohje

  1. Mittaa vesi, hiiva ja Pizzajauhot taikinakulhoon.
  2. Sekoita ja vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia, lisää sitten öljy ja suola ja vaivaa toiset 5 minuuttia.
  3. Jaa taikina kahdeksaan osaan, pyöritä palloiksi ja laita uunipellille. Peitä pelti keittiöliinalla ja anna taikinapallojen kohota 30 minuuttia.
  4. Ota toinen pelti ja painele 4 taikinapalloa ohuiksi pizzapohjiksi kummallekin pellille.
  5. Levitä pohjien päälle tomaattikastike, ripottele juustoraastetta ja lisää viipaloidut viikunat ja kanafile. Lorauta vielä ennen paistoa päälle hieman oliiviöljyä ja lisää rosmariinia.
  6. Paista 230 asteessa kymmenisen minuuttia.
  7. Viimeistele paiston jälkeen vielä Borgesin extra-virgin oliiviöljyllä!