Mysli

Itsetehty mysli herättää unisimpinakin aamuina ja vie kohti parempaa päivää. Kokeile myös esimerkiksi jogurtin kanssa.

Helppo

Valmistusaineet

  • 5 dl kaurahiutaleita
  • 3 dl vehnäleseitä
  • 3 dl siemensekoitusta
  • 3 dl pähkinöitä
  • 3 dl maissihiutaleita
  • 3 dl rusinoita
  • 100 g voita
  • 1 dl siirappia

Valmistusohje

  1. Rouhi pähkinät ja maissihiutaleet karkeaksi monitoimikoneessa
  2. Sekoita kaikki kuivat ainekset paitsi rusinat kulhossa
  3. Sulata voi ja siirappi pannulla
  4. Kaada voi-siirappi -seos kuivien ainesten päälle. Sekoita huolella
  5. Levitä massa tasaisesti uunipellille ja paahda 170 asteisessa uunissa 15 – 20 minuuttia välillä käännellen
  6. Myslin jäähdyttyä sekoita joukkoon vielä rusinat

Säilytä mysli ilmatiiviissä rasiassa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.