Paprikakastike

Maukas, helppo ja nopea kastike monenlaisen ruoan kaveriksi.

Helppo

Valmistusaineet

  • 2 punaista paprikaa
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ dl rusinoita
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuumenna puolet oliiviöljystä kattilassa
  2. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli, rusinat sekä paprikat
  3. Freesaa ainekset kypsiksi ja lisää loppu öljy sekä mausteet
  4. Aja massa tasaiseksi sauvasekoitinta käyttäen ja tarkista maku

Kastike toimii parhaiten kylmänä esimerkiksi salami-bruchettojen kanssa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.