Parsakaalipasta

Voimakkaan vihreää parsakaalia, täyteläisen maukasta kukkakaalia ja fenkolia maustettuna rusinatapenadella. Pasta ei voi paljon parempia kavereita saada!

Helppo

Valmistusaineet

  • 1 parsakaali
  • 1 pieni kukkakaali
  • 1 sipuli
  • ½ fenkoli
  • 2 rkl rusinatapenadea
  • tagliatellepastaa
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Valmistusohje

  1. Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä
  2. Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali sekä tapenade ja sekoita huolella
  3. Pyöritä sekaan vielä keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla

Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.