Pashamuna Sun-Maidin tapaan

Vapise töhnämuna, pääsiäisen (ja miksei koko kevään) trendikkäin ja maukkain herkku on Peggyn helppo- ja nopeatekoinen pashamuna! NAM!

10 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Pashamunat:

  • 4 kpl isoja suklaamunia
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 tl raastettua (luomu) sitruunankuorta
  • 1/2 dl Sun-Maid rusinoita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  1. Leikkaa terävällä veitsellä suklaamunista ”hattu” irti ja ota sisällä oleva muovinen yllätys pois.
  2. Asettele suklaamuna kuppiin/tarjoiluastiaan ja nosta kylmään odottamaan.
  3. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi.
  4. Raasta huuhdeltu sitruunan kuori.
  5. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Siirrä seos pursotinpussiin ja täytä suklaamunat.
  6. Raasta ja koristele jäljelle jääneestä suklaasta hippuja pashan päälle.
  7. Säilytä jääkaapissa, jos et tarjoile jälkiruokaa heti.