Peggyn Havaijilainen kanaburger

Kun ihan tavallinen hampurilainen ei vaan riitä, kannattaa kokeilla Peggyn havaijilaista kanaburgeria, jonka kruunaa luumu-ananassalsa!

90 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Näistä hampurilaiset rakentuvat::

  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 havaijilaista kanapihviä
  • 4 cheddarjuustoviipaletta
  • luumu-ananassalsaa
  • salaattia
  • maustekastikkeet oman maun mukaan

Luumu-ananassalsa:

Havaijilaiset kanapihvit:

Marinadi kanapihveille:

  • 1 dl soijaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 1/2 dl ruokosokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

Valmista ensin luumu-ananassalsa:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa luumut kahtia.
  2. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna maustua noin tunti.

Marinoi sitten kanapihvit:

  1. Kuori ja raasta inkivääri sekä valkosipuli. Sekoita marinadin aineet keskenään.
  2. Marinoi fileitä noin tunti. Nosta fileet lautaselle ja poista ylimääräinen marinadi pinnasta.
  3. Paista paistinpannulla tilkassa öljyä kypsäksi ja nosta lopussa juustoviipale pihvin päälle.
  4. Täytä burger salaatilla, pihvillä, luumu-ananassalsalla  ja oman maun mukaan maustekastikkeilla.

Ananas kuuluu pizzaan ja luumu-ananassalsa hamppariin!