Persikkapiirakan makuinen neljän viljan puuro

Mausta perinteinen neljän viljan puuro muskottipähkinällä sekä kanelilla ja kruunaa annos pekaanipähkinöillä, vaahterasiirapilla sekä Dole Persikkaviipaleilla. Tämä herkullinen ja terveellinen aamiainen maistuu kuin maukkaalle persikkapiirakalle.

  • laktoositon
  • maidoton
  • vegaaninen
5 min Helppo 1 annosta

Valmistusaineet

  • 1 dl neljän viljan puurohiutaleita
  • 2 dl kauramaitoa
  • ¼ tl kanelia
  • ripaus muskottipähkinää
  • ¼ pss (n. 50 g) Dole Persikkaviipaleita
  • 1 rkl pekaanipähkinöitä
  • ½ rkl vaahterasiirappia

Valmistusohje

  1. Sekoita puurohiutaleet, kauramaito ja mausteet.
  2. Kypsennä mikroaaltouunissa kaksi minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Koristele puuro persikkaviipaleilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä ja vaahterasiirapilla.