Polenta

Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta? Tästä helposta ja maukkaasta polentareseptistä on hyvä aloittaa.

Helppo

Valmistusaineet

  • 1 l kasvis- tai kanalientä
  • 2 dl polentaa
  • 1 dl parmesanjuustoa raasteena
  • 2 rkl voita
  • ½ dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
  • ½ dl rusinoita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kiehauta rusinat ja kasvis- tai kanaliemi kattilassa
  2. Vatkaa polenta liemeen ja anna kiehua hiljalleen 5-6 minuuttia
  3. Lisää parmesanraaste, voi sekä mausteet ja sekoita tasaiseksi
  4. Kaada seos vedellä huuhdeltuun vuokaan ja jäähdytä
  5. Leikkaa valmis polenta 3 cm kuutioiksi ja paista kuutioita pannulla hetken aikaa

Tarjoile salaatin kanssa tai lisäkkeenä lihalle.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.