Punakaalipaistos

Herkullisen värinen, vielä herkullisemman makuinen lisuke punakaalista!

Helppo

Valmistusaineet

  • ½ kerä punakaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 dl rusinoita
  • 1 pkt pekonia
  • ½ dl pakastekarpaloita
  • 1 dl vettä
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 2 rkl tummaa sokeria
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Halkaise punakaali ja leikkaa pois kova kantaosa
  2. Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli
  3. Leikkaa pekoni kuutioiksi. Ruskista pekonikuutiot, sipuliviipaleet, rusinat ja kaalisuikaleet oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa
  4. Kaada päälle vesi, etikka ja sokeri. Keitä seosta miedolla lämmöllä yhden tunnin verran
  5. Sekoita paistokseen jäiset karpalot ja mausta suolalla ja pippurilla

Tarjoa paistos paahdetun lihan tai riistan kanssa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.