Ratatouille

Värikäs, lämmittävä ratatouille saa lisäsäväyksen makeista rusinoista!

Helppo

Valmistusaineet

  • 2 paprikaa
  • 2 pientä kesäkurpitsaa
  • 1 munakoiso
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½-1 dl rusinoita
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 dl vettä tai kasvislientä
  • oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja rusinoita oliiviöljyssä muutama minuutti
  2. Pilko loput kasvikset 2 cm kokoisiksi paloiksi ja lisää joukkoon. Jatka kuullottamista vielä hetki ja lisää sekaan tomaattimurska sekä -pyre
  3. Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna hautua hiljalleen noin 20 minuuttia
  4. Lisää lopuksi tuore basilika ja tarkista maku

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.