Ruokaisa salaatti Hungry Chefin tapaan Iberico-possusta

Mureudestaan ja herkullisuudestaan tunnettu Iberico-possu sopii kuin nenä päähän tähän salaattiin, jonka Taste of Nikimäki -blogin kokki Chefille kehitteli. Salaatti ei ehkä homejuustoineen ole sieltä kevyemmästä päästä, mutta takuulla sitäkin herkullisempi!

30 min Keskitaso 4 annosta

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Sulata Iberico-possun noisetit pakkauksen ohjeen mukaisesti, eli ota edellisenä päivänä jääkaappiin ja noin 4h ennen kypsennystä pöydälle.
  2. Paista noisetteja kuumalla pannulla 3-4 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri folioon 15 minuutiksi.
  3. Lihan ollessa foliossa vetäytymässä sekoita versosekoitus, babypinaatti ja vuonankaali kulhossa. Lorauta sekaan pari ruokalusikallista Borgesin extra-virgin oliiviöljyä.
  4. Ripottele salaattiseoksen päälle pähkinät ja murustele homejuustoa makusi mukaan joukkoon.
  5. Pese päärynät hyvin ja leikkaa pitkittäin neljään osaan. Poista siemenkodat.
  6. Paista päärynöitä kuumalla pannulla molemmin puolin hetki ja asettele salaatin päälle.
  7. Ota lopuksi lihat foliosta salaatin päälle, viimeistele salaattiannos viikunabalsamicolla.