Rusina-chiavanukas

Chiavanukas on oiva vaihtoehto aamiaiseksi tai välipalaksi. Vaihtelemalla marjoja ja muita lisukkeita tähän ei varmasti kyllästy koskaan!

Helppo

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Hienonna rusinoita veitsellä hieman pienemmäksi.
  2. Sekoita keskenään mantelimaito, chiasiemenet, murskatut rusinat, sitruunamehu ja hunaja.
  3. Anna chiavanukkaan tekeytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
  4. Sekoita vanukasta kerran tekeytymisen aikana.
  5. Ota vanukasmassasta 1/3 ja sekoita siihen 1 rkl kaakaojauhetta.
  6. Annostele chiavanukas kerroksittain tarjoilukulhoihin ja lisää pinnalle runsaasti tuoreita marjoja ja rusinoita.

Tarjoa jälkiruokana tai brunssilla.

Herkuttelu sallittu!