Rusina-chiavanukas

Rusina-chiavanukas tuo vaihtelua aamiaiseen ja välipalaan. Tuoreet marjat ja makeat rusinat kruunaavat tämän herkullisen vanukkaan.

Helppo

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Hienonna rusinoita veitsellä hieman pienemmäksi.
  2. Sekoita keskenään mantelimaito, chiasiemenet, murskatut rusinat, sitruunamehu ja hunaja.
  3. Anna chiavanukkaan tekeytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
  4. Sekoita vanukasta kerran tekeytymisen aikana.
  5. Ota vanukasmassasta 1/3 ja sekoita siihen 1 rkl kaakaojauhetta.
  6. Annostele chiavanukas kerroksittain tarjoilukulhoihin ja lisää pinnalle runsaasti tuoreita marjoja ja rusinoita.

Tarjoa jälkiruokana tai brunssilla.

Herkuttelu sallittu!