Rusina-munakasrulla

Munakas on oiva ruoka muulloinkin kuin aamiaisella. Iltapäivän välipalaksi tai osaksi päivällistä ihana rusina-munakasrulla täyttää jokaisen herkuttelijan toiveet ja vatsan.

Helppo

Valmistusaineet

  • 8 kananmunaa
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 pieni sellerin varsi
  • 100 g herkkusieniä
  • ½ dl rusinoita
  • 1 pieni sipuli
  • 2 rkl kermaa tai maitoa
  • suolaa, currya, pippuria

Valmistusohje

  1. Riko kananmunat kulhoon, lisää kasvisliemi, kerma (tai maito) sekä mausteet ja vatkaa kuohkeaksi
  2. Paista pilkottuja vihanneksia, sieniä ja rusinoita keskilämpöisellä paistinpannulla muutama minuutti
  3. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakasseos uunipellille
  4. Ripottele päälle rusina-vihannesseos ja laita 175 asteiseen uuniin kymmeneksi minuutiksi
  5. Kääri valmis munakas pitkittäin rullalle leivinpaperia apuna käyttäen, anna hetken vetäytyä ja leikkaa viipaleiksi

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.