Sitruunainen kanabowl

Trendikäs kulhoruoka on nopea valmistaa. Sitruunainen kanabowl saa mehevyyttä sitruunalla piristetystä kanatäytteestä ja raikkaista granaattiomenan siemenistä.

30 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Sitruunainen kanabowl:

  • 4 dl couscous’ia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • ½ punainen chili
  • 4 dl kanalientä
  • 1 dl sitruunan mehu ja raastetut kuoret
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Täyte:

Koristeluun:

  • 2 kpl avokadoa
  • 1 sitruunan mehua
  • 1 granaattiomenan siement

Valmistusohje

  1. Mittaa couscous kulhoon.
  2. Kuullota kattilassa rypsiöljyssä hienonnettu sipuli, valkosipulinkynnet ja hienonnettu chili.
  3. Lisää kanaliemi ja sitruunoiden mehu ja raastetut kuoret.
  4. Lisää loput mausteet.
  5. Kaada maustettu liemi couscousin päälle ja peitä kannella.
  6. Anna turvota noin 6 minuuttia ja sekoita couscous irtonaiseksi.

Tee kanatäyte.

  1. Valuta kanafileet ja riko rakenne irtonaiseksi sekoituskulhossa.
  2. Mausta sitruunan mehulla, raastetulla kuorella ja suolalla.
  3. Lisää joukkoon smetana ja hienonnettu korianteri.
  4. Siivuta avokadot ja pirskottele pinnalle sitruunamehua.

Kokoa kanabowl couscousista, sitruunakanasta, avokadosta ja granaattiomenan siemenistä.