Suklaa-rusinaleivos

Aterian kuin aterian kruunaa suklainen rusinaleivos.

Helppo

Valmistusaineet

  • 5 kananmunaa
  • 150 g suklaata
  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl rusinoita

Valmistusohje

  1. Sulata suklaa, voi ja hienonnetut rusinat vesihauteessa
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
  3. Siivilöi jauhot sokeri-kananmuna seokseen
  4. Yhdistä molemmat seokset keskenään varovasti käännellen
  5. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa 8-10 minuuttia

Leivos saa jäädä keskeltä hiukan raa´aksi. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.