Suklaa-rusinatryffelit

Lahjaksi, ystävälle, jälkiruoaksi, viikonlopun herkuksi… Nämä suklaa-rusinatryffelit ovat helppoja tehdä ja vielä helpompia syödä!

Helppo

Valmistusaineet

  • 200 g tummaa suklaata
  • 300 g ranskankermaa
  • ½ dl rusinoita
  • ½ dl cashew-pähkinöitä
  • kaakaojauhetta, tomusokeria ja mantelirouhetta koristeluun

Valmistusohje

  1. Sulata tumma suklaa vesihauteessa
  2. Lisää sulatettu suklaa huoneenlämpöisen ranskankerman sekaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi
  3. Siirrä massa kylmään tunniksi kovettumaan
  4. Ota teelusikallinen massaa ja laita keskelle yksi rusina ja yksi pähkinä
  5. Muotoile palloiksi ja pyörittele kaakaojauheessa, tomusokerissa tai mantelirouheessa
  6. Nostele valmiit tryffelit tarjoiluastiaan ja siirrä kylmään odottamaan tarjoamista

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.