Currykana

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Maukkaan tulista, itämaisia makuyhdistelmiä, raikkaan värikästä ja silti sopivan arkista perusruokaa.

Valmistusaineet

400 g broilerin suikaleita
2 porkkanaa
½-1 dl rusinoita
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
1 valkosipulin kynsi
½ tuore chili
2 rkl ranskankermaa
1 rkl curryjauhetta
2 rkl voita tai öljyä
½ dl vehnäjauhoja
4 dl kasvislientä
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Laita voi ja curry hetkeksi hautumaan miedolle lämmölle paksupohjaiseen kasariin
  2. Lisää hienonnettu chili, valkosipuli, sipuli sekä rusinat ja nosta hiukan lämpöä
  3. Freesaa aineksia hetken aikaa ja nosta lämpö maksimiin. Lisää broilerisuikaleet ja pieneksi kuutioitu porkkana. Paista kunnes broileri on kypsää
  4. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja siivilöi jauhot sekaan. Sekoita jauhot tasaisesti aineksien joukkoon ja lisää kasvisliemi koko ajan sekoittaen
  5. Anna kastikkeen kiehua kymmenisen minuuttia ja lisää ranskankerma, suola sekä pippuri ja keitä vielä hetki

Tarjoile basmatiriisin kanssa.

Sun-Maid

Tutustu tuotteisiin ›